Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Over glazenwasserij Wedding V.O.F.

Over glazenwasserij Wedding V.O.F. 

Glazenwasserij Wedding is opgericht als eenmanszaak in Amsterdam door de heer Ger Wedding en bestaat al sinds 1969. Sinds 1989 is Rene Ontijt het bedrijf komen te versterken en sedert 1998 hebben wij het bedrijf overgenomen en hebben wij er een V.O.F van gemaakt.

Het bedrijf is door de jaren heen flink gegroeid, met zeer ervaren en gemotiveerd personeel en zijn onze werkzaamheden uitgebreid. Wij zijn inmiddels sinds 2009 VCA gecertificeerd, al onze medewerkers zijn gediplomeerd en beschikken over veiligheid paspoorten.

Naast de “gewone”glasbewassing op de ladder hebben wij ons gespecialiseerd in het werken met hoogwerkers op grote hoogte , werken met het Aqauclean systeem, gevel reiniging, graffiti verwijderen, kunststof en aluminium reinigen.

Wij zijn werkzaam in de omgeving Hoorn, Purmerend, Amsterdam en Amstelveen.