Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Kunststof & aluminium reinigen

Het reinigen van kunstof en/of aluminium kozijnen is buitengewoon belangrijk. Kunstof kozijnen blijven de kleur behouden indien deze regelmatig gereinigd en geconserveerd worden.

Het reinigen van kunstof kozijnen is een van onze specialismen, alle materialen en middelen om deze kozijnen te reinigen en in de was te zetten zijn aanwezig.

Het reinigen van aluminium kozijnen is een stuk eenvoudiger. Op het moment dat aluminium verkrijt, dan is er de mogelijkheid, ondanks dat de kozijnen er slecht uitzien, te reinigen en te coaten met een 2 componenten lak.

Wax is eigenlijk geen optie, deze applicatie is tijdrovend en het resultaat is minimaal zichtbaar. De beste wax blijft maximaal 6 maanden aanwezig. Het is wel mogelijk.