Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Gevelreiniging

Wedding V.O.F. heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van gevelreiniging.

De in de gevel diverse toegepaste materialen zijn niet duurzaam bestand tegen weersinvloeden en verontreinigingen. Door vocht, erodering, oxydatie, uv of begroeiing wordt de kwaliteit ernstig aangetast. Reiniging en bescherming van de materialen wordt in het algemeen uitgevoerd voor het behoud en verlenging van de levensduur en/of om esthetische redenen.

De vakmensen van Wedding V.O.F. gevelreiniging richten zich zowel op de reiniging (onder gepaste druk, stomen) als op de reconditionering (conserveren, hydrofoberen/impregneren). De gevoeligheid van het materiaal en de hoedanigheid en soort van vervuiling bepalen de behandelingsmethodiek.